The dark side of STOCKHOLM CITY

Året som du aldrig kommer att glömma är 2020. Att världen stängdes ner har aldrig hänt tidigare i sån omfattning. Sverige var ett av få länder som inte använde "Lock Down" detta gjorde att vissa personer rörde sig utomhus i ett folktomt Stockholm, jag tog min kamera och började vandra runt i Stockholm på nätterna, i ett apokalyptisk miljö där man endast träffade några poliser och silhuetter av människor som förmodligen jobbade inom vården nattetid. En mörk bok med många svartvita bilder, bilder med kontraster från gatornas lampor som lyste upp i mörkret.

ETT MINNE FÖR LIVET – EN BILD-OCH TEXTBOK OM COVID-19 PANDEMIN​ I STOCKHOLM 2020. EN SPECIELL BOK MED UNIKA FOTOGRAFIER SOM SPEGLAR EN STAD UNDER EN PANDEMI

En bildbok blir ett unikt och vackert minnesföremål från en unik tid i livet. De allra flesta uppskattar att lyssna och att få känna sig delaktiga av ett större sammanhang, vilket de får möjlighet till genom bilder.

Jag tog kameran och stativet och började vandra runt på Stockholms gator under flera veckor. Det blev en själslig resa genom en svår tid i världen. Överallt blev man påmind av att man befann sig i en pandemi.

Vart du än var, och på alla medier som tex radio, TV och Internet så hörde man om Covid-19 hela tiden. Om då man slog av allt brus runt omkring sig, och blundade, för att sen öppna ögonen och se ett helt folktomt Sveavägen i Sthlm, så kunde man för sekunden förstå hur unik den stunden var. Och att den aldrig kommer att komma tillbaka.

Med kameran i handen berättar jag hur min resa genom Stockholm såg ut. Jag är stolt att kunna erbjuda en bok med bilder och text i högsta kvalité som du kommer att kunna bläddra i och berätta för barnbarnen om och som var en tid som ingen hade kunnat föreställa sig att den skulle komma.

ETT MINNE FÖR LIVET – EN BILD-OCH TEXTBOK OM COVID-19 PANDEMIN I STOCKHOLM 2020. EN SPECIELL BOK MED UNIKA FOTOGRAFIER SOM SPEGLAR EN STAD UNDER EN PANDEMI

En bildbok blir ett unikt och vackert minnesföremål från en unik tid i livet. De allra flesta uppskattar att lyssna och att få känna sig delaktiga av ett större sammanhang, vilket de får möjlighet till genom bilder. Jag tog kameran och stativet och började vandra runt på Stockholms gator under flera veckor. Det blev en själslig resa genom en svår tid i världen. Överallt blev man påmind av att man befann sig i en pandemi. Vart du än var, och på alla medier som tex radio, TV och Internet så hörde man om Covid-19 hela tiden. Om då man slog av allt brus runt omkring sig, och blundade, för att sen öppna ögonen och se ett helt folktomt Sveavägen i Sthlm, så kunde man för sekunden förstå hur unik den stunden var. Och att den aldrig kommer att komma tillbaka. Med kameran i handen berättar jag hur min resa genom Stockholm såg ut. Jag är stolt att kunna erbjuda en bok med bilder och text i högsta kvalité som du kommer att kunna bläddra i och berätta för barnbarnen om och som var en tid som ingen hade kunnat föreställa sig att den skulle komma.

KURIOSA

KYRKA
FORMATET
Hårt omslag med bild
Format liggande 28x21cm
ROOFTOP
MATERIALET
Glansigt extra tjockt
Färg & Sv.vita bilder
GATAN
OMFÅNG
32 sidor
Bild med tillhörande text

KURIOSA

KYRKA

OMSLAGET Hårt omslag med bild. Format 20x30cm

ROOFTOP

MATERIAL Glansigt papper.
Färg & Svartvita bilder.

GATAN

OMFÅNG 42 sidor.
Bildbok med text.

Jag fångar stunder och känslor!

Som fotograf vill jag skapa bilder som ger och förmedlar en känsla. Bilder som håller hela livet. För mig handlar det om att fånga en känsla som förmedlas genom bilderna varje gång man tittar på bilden.

Ulf Iversjö

Fotograf & Filmare

Jag fångar stunder och känslor!

Som fotograf vill jag skapa bilder som ger och förmedlar en känsla. Bilder som håller hela livet. För mig handlar det om att fånga en känsla som förmedlas genom bilderna varje gång man tittar på bilden.

Ulf Iversjö

Fotograf & Filmare